Livekalender


a
a
Fra: a
Til: a

Viser 1184 events i Danmark fra/efter 1. dec. 2020

3 Dec
Torsdag

Stars Blues Jam #49.

STARS, Vordingborg
SMALLSTARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i. En jam. Entré: 50 kr. i døren. Dørene åbner kl. 19. Kom i god tid. SMALLSTARS BLUES JAM er født i samarbejde med Small Stars Blues Band som udgør den faste rytmegruppe og består af: Jonas Hansen (sang & guitar). Christian Vaupel (bas). Henrik Hald (klaver). Danni Holm Jensen (trommer)
3 Dec
Torsdag

Ivan Pedersen.

20.00, Fermaten, Herning
54 år på de danske scener, et bagkatalog på mere end 20 albums, over 700 registrerede sangtitler hos Koda, og et samlet pladesalg herhjemme på mere end en mio. albums, skulle man tro kunne sikre Ivan Pedersen veteranstatus her i landet.
3 Dec
Torsdag

Mike Andersen Band.

20.00, Portalen, Greve Teater- & Musikhus, Greve
Mike Andersen har modsat tidens trend med at blive hurtig kendt ligeså hurtigt glemt, spillet et. stort trofast publikum op med sine musikalske evner sin vedholdenhed. Med 8 (+en EP). Udgivelser bag sig, nu med sit 9. fuldlængde album på trapperne et hav af koncerter i
kalenderen, fortsætter Mike Andersen sine aktiviteter for fuldt blus.
Da Mike's mor i hans tidlige teenage år flyttede til Aarhus tog Mike med sig, var det en stor
lettelse for ham at konstatere at der fandtes andre jævnaldrende med hans levende interesse for
blues soul i det boblende Aarhusianske musikmiljø. Han mødte som 20-årig legenden Otis
Grand, der efter at have hørt Mike spille, inviterede ham med til England, hvor han optrådte som
special guest med "The Otis Grand All Star Revue" på The Great British R & B Festival. Det blev
for alvor startskuddet for Mike, som efter sin hjemkomst øjeblikkeligt startede sit eget 6-mand store
Mike Andersen Band.
De udgav i 2002 debutalbummet "My Love For The Blues", der modtog flotte anmeldelse,
herunder 5 stjerner i Gaffa. På det tidspunkt var Mike blot 23 år, men hans formidable evner på
bluesguitaren hans soulede indlevelses-fulde stemme, gav ham stor anerkendelse et
navn i både ind udland, hvor han begyndte at spille et hav af koncerter. På sin første tour rundt
i Danmark med Mike Andersen Band, spillede han for 15-20 mennesker, men hver gang han
vendte tilbage blev 15 til 30 30 til 60 nu spiller Mike Andersen for fulde huse, selv i
sjællandske provinsbyer som Rødovre Køge, såvel som på spillesteder i Norge, Holland
Belgien
3 Dec
Torsdag

Luftens Helte.

20.00, Folkets Hus, Struer
3 Dec
Torsdag

Bull & Hjorth.

20.00, Værket, Randers C
Turbinen kl. 20.00 Unummererede siddepladser Arrangør: Folkemusik i Randers Foto, video, audioudstyr og drikkevarer må ikke medtages Dørene åbnes kl. 19.00.
3 Dec
Torsdag

Tobias Rahim (dk) - Udsolgt/venteliste.

20.00, VEGA, København V
3 Dec
Torsdag

Maximillian & wiinston.

20.00, Train, Aarhus C
Maximillian & wiinston annoncerer eksklusiv dobbelt tour. Både Wiinston og Maximillian har folkets kærlighed og anmelder landets opmærksomhed rettet mod sig. De har hver især spillet for udsolgte sale og leverer en ambitiøs og sjælfuld cocktail af vellyd i international klasse. Nu annoncerer de to artister en cinematisk dobbelttur af dimensioner, hvor publikum kan glæde sig til hele to koncerter på én aften.

Det er fyldigt og velproduceret, når Maximillian imponerer med et skarpskåret og musikalsk talent. Her får soulpop vinger, og lander nu desuden et helt eksklusivt sted, når han masher up med sanger Daniel Richards og producer Alfred Thomas alias den hæsblæsende duo Wiinston - to barndomsvenner som leverer et cinematisk popunivers båret af stemningsfuld R&B og hiphop. Der er kælet for musikken, æstetikken og detaljerne, når Maximillian & Wiinston til efteråret drager på en fælles tour rundt i hele landet.
Maximillian væltede den virtuelle verden tilbage i 2017, da han delte et mash up-cover af London Grammars 'Hey Now' og Frank Oceans 'Pink + White'. Videoen bredte sig hastigt, mangt og meget. Med national såvel som international mediebevågenhed fra anerkendte musikmedier som CLASH og The Line of Best Fit. Siden fulgte to EP'er, en række hitsingler samt udsolgte og anmelderroste koncerter i København.

Wiinston formår at skabe billeder med musik - både i produktionerne og i deres liveperformances. I 2019 kvitterede anmelderne deres debutkoncert på SPOT Festival med fem stjerner, og der hersker ingen tvivl om, at duoen bringer heftige og dansable club-vibes til bordet, når de indtager en scene. Wiinston internationale sound er akkompagneret af en uhøjtidelig skandinavisk charme, der altid er til stede som et pirrende tvist - et stemningsfuldt udtryk som har fået udlandets taste makers til at snakke vidt og bredt om Wiinston

Pop møder R&B møder triphop når den eksklusive trio til efteråret lægger landet ned med vellyd, æstetik og en dobbelttur af dimensioner

Koncerten er med unummererede siddepladser. Se gældende retningslinjer på Train her.
3 Dec
Torsdag

Tivolis Juleshow.

20.00, Tivolis Koncertsal, København V
Kom december i møde med Lis Sørensen, Erann DD og Søren Sko, der optræder med egne klassikere såvel som kendte og nye julesange. Vært Martin Brygmann binder aftenen sammen og fører publikum igennem en bred palet af underholdning. Musikere fra Tivoli Copenhagen Phil og Tivoli Ensemblet akkompagnerer og der er gæsteoptræden ved Tivoli Balletteater samt Tivoli-garden.

Med Tivolis stemningsfulde og smukke have lige uden for døren er julestemningen garanteret
3 Dec
Torsdag

Tørfisk.

20.00, Musikteatret Holstebro, Holstebro
3 Dec
Torsdag

Tribute to Mr. Taste - Ed Thigpen.

20.00, Jazzhus Montmartre, København K
3 Dec
Torsdag

Ibrahim Electric.

Gimle, Roskilde
Koncerten er flyttet fra d. 15. april. Billetter til den oprindelige koncert er stadig gyldige til den nye dato. I mere end et årti har IBRAHIM ELECTRIC været en af de mest populære europæiske instrumental-grupper. I 2020 udgiver de deres tiende album 'Time Machine' - en hyldest til deres tidlige helte, gode tider og det faktum, at de stadig virkelig elsker at spille med hinanden efter nu snart 20 år! Musikken har elementer af gammeldags soul/jazz, AfroBeat, 60'ernes acid-power-beat og selvfølgelig trioens varemærke: de hurtige næsten-punkede passager i hvilke de tre musikere smelter sammen til én stor legesyg organisme. Til foråret kan du opleve dem live, når de blæser gennem landet med både ny og gammel musik i bagagen. "Kan du huske følelsen af at høre et band for første gang og blive fuldstændig blæst væk af selve det majestætiske i fremførslen? For dem af jer, der ikke ved hvad jeg taler om, så kommer I til det. Forbered jer selv på Ibrahim Electric!" -. Hammondbeat.com, USA. "Ibrahim Electric sparker røv! Disse tre unge musikere viser nogle seriøst store energireserver.dette er bedre end Viagra!" -. Information, DK. "Det kommer under ind huden og ud i blodet hurtigere end en bakterie fra Ganges-floden.med deres uimodståelige guitartemaer og galopperende percussion kunne Ibrahim Electric være soundtracket til en spaghetti-western fra Mali" -. All About Jazz, USA. Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige café: https://gimle.dk/gimles-cafe, der er åben før og efter koncerten
3 Dec
Torsdag

Gangway.

Atlas, VoxHall, Aarhus C
Publikum får mulighed for at opleve det legendariske indiepop-band, når de i starten af det nye. Læs mere. Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren - heller ikke på de enkelte koncertaftener.

OBS: Koncerten er udsat fra den 27. marts.

Billetter købt til koncerten den 27. marts er naturligvis gældende til den nye koncert.

25. november: Vi har fanget Gangway til en snak om koncerten - læs interviewet længere nede.

Publikum får mulighed for at opleve det legendariske indiepop-band, når de i starten af det nye år gæster VoxHall i Aarhus.

Forrige år vendte Gangway tilbage med et brag og viste publikum, at de ikke havde glemt, hvordan det er at spille koncerter. Siden da har firserheltene spillet en lang række anmelderroste koncerter. Blandt andet i foråret 2019 på Store Vega, hvor Gaffa kvitterede med fem stjerner og følgende ord:

""My Girl and Me" sætter punktum for en stor aften, der demonstrerer, at Gangway i den grad er tilbage. Bare der ikke går 23 år inden næste album".

Århus Stiftstidende gav også Gangway fem stjerner for deres koncert på Train i Aarhus med ordene: "Hjerterne marcherede i takt, da det genopståede popband Gangway spillede nye numre og gamle men ferme travere på Train".

Gangway annoncerede fornylig to koncerter i København i april 2020. Og nu kan de altså også annoncere, at de i marts 2020 spiller på VoxHall. Koncerterne bliver offentliggjort på baggrund af den succesfulde forårs-og efterårsturné samt bandets første album i 23 år.
Nyt album
Efter et intensivt år i studiet kunne indiepop-bandet i foråret endelig vise Gangway-lyd anno 2019 frem. Her udkom nemlig albummet "Whatever It Is", som er deres første nye i 23 år. Albummet viser, at Gangway ikke fornægter deres genetiske ophav, men heller ikke er afvisende overfor at opdage og udforske nye lyde, rytmer og produktioner. Albummet blev modtaget med roser fra en lang række aviser og medier.

"Det nye album fra Gangway viser, at gruppens langvarige fravær har tangeret kriminel adfærd," Jyllands Posten (fem stjerner).

"Det lykkedes især, når Gangway gør det enkelt. Der er de brillante," Politiken (fire stjerner).

"Gangway begår driftssikkert comeback med umiskendeligt album," Ekstra Bladet (fire stjerner).

Om albummet fortæller sangskriver Henrik Balling: "Da vi besluttede at gendanne Gangway, var vi enige om, at det ikke var nok at tage ud at spille de gamle sange. Der skulle også skrives nogle nye. Jeg gik endda så langt som at sige, at de nye sange skulle være bedre end de gamle."

Gangway består i dag - både i koncert- og studieform - af Allan Jensen på sang, Henrik Balling på guitar, Torben Johansen på keyboards og guitar, Janus Nevel på trommer (eks-Spleen United m.fl.), René Thalund på keyboards og synthesizere (Nephew, True Nord) og Carl-Erik Riestra på bas og synthesizer (Marie Key m.fl.).
Interview med Gangway
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
"Det gendannede Gangway stiller op med entusiastisk live-energi."

Hvad kan I afsløre om sætlisten?
"Setlisten er en blanding af numre fra vores seneste album "Whatever It Is" og sange af ældre dato."

Hvad har I med af merch?
"Vi har vinyler, CD'er, muleposer og T-shirts. Vi står selv bag disken efter showet, hvis virus-restriktionerne tillader det."

Hvilket er jeres favoritnummer at fremføre live?
"Vi har brugt corona-pausen på at øve nogle sange op, som ikke er blevet spillet live siden 90'erne. De har en god energi i øvelokalet, så vi er spændt på at have dem med på scenen."

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
"Godt - så vidt vi husker. Koncerten på VoxHall er vores første efter nedlukningen... Vi glæder os."

Hvad skal publikum få tiden til at gå med indtil koncerten?
"Se musikvideoen til "Don't Want To Go Home" og "Sitting In The Park"."
Links
Gangway på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m
4 Dec
Fredag

Queen Machine.

Tobakken, Esbjerg
I ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum på danske såvel som udenlandske scener med storslåede og medrivende koncertoplevelser. Og i december 2020 kan Tobakken for første gang præsentere dette, måske Europas bedste og mest omtalte Queen coverband. Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af Queens udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don't Stop Me Now, Somebody To Love. Listen af hits er så godt som uudtømmelig.! Det startede med fem unge mænds passion for Queen, og ti år senere rejser Queen Machine land og rige rundt med et show, der både musikalsk og visuelt giver følelsen af være der selv - foran scenen på Wembley, dengang da Freddie, Brian, Roger og John regerede verden. Queen Machine er tordnet gennem den danske live-scene, og i dag spiller bandet udsolgte koncerter på de største scener over hele landet - en rejse, der foreløbigt kulminerede i august 2018, da bandet indtog Bøgescenerne under SMUKFEST 2018. En vaskeægte succeshistorie, men bandet er dog på ingen måder mætte. Fulde af spillelyst og dedikation fortsætter de mod nye højdepunkter og udvikler konstant showet, så det bliver større, bedre og flottere. Med deres store kærlighed og respekt for Queens musik har de fem musikere fra Queen Machine skabt et univers omkring Queens musik, hvor der er plads til store følelser og også en overraskelse eller to. I lighed med originalerne består Queen Machine af mesterlige musikere og ikke mindst en karismatisk frontmand. Storsyngende Bjarke Baisner er uden sammenligning Danmarks bedste, ja måske hele Nordeuropas bedste bud på Freddie Mercury
4 Dec
Fredag

Vilde Græs + support: Natskygge - UDSOLGT.

19.30, Beta, København S
Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der så være udsolgt i døren. Der tilbydes et begrænset antal kørestols -og handicapspladser inkl. gratis ledsager såfremt du har gyldigt ledsagerkort. Venligst kontakt Ticketmaster Servicecenter på 38481633
"Kære billetkøber,

Vi har grundet Corona-restriktionerne måttet ændre vores åbningstider, således at der nu er døre 19:00 showstart 19:30.
Baren lukker kl. 22.00.
Tak for forståelsen.

Mvh/ BETA"
4 Dec
Fredag

Memo Gonzales & The Özdemirs.

Dexter, Odense C
4 Dec
Fredag

DR Big Band med Bobo Moreno & Meriam Mandipera.

20.00, Teaterbygningen, Køge
DR Big Band byder traditionen tro på jazzet julestemning i Musikforeningen Bygningen, sammen med et par af landets bedste sangere croonere. Glæd dig til et populært velsmurt show, hvor julestemningen garanteret stiger et par grader med solisterne Bobo Moreno Meriam Mandipera Misteltenen er strategisk placeret julebarometeret lyser ildrødt, når DR Big Band inviterer til årets julekoncert i Musikforeningen Bygningen - fyldt af blues, inderlig jule-soul råswingende klassikere.

Specielt til dette års 'Merry Christmas'-koncerter har DR Big Band fået lavet en række nye arrangementer, så publikum kan se frem til en ny lækker indpakning om den særlige cocktail af jazzede julehits, som er kendt fra blandt andet bandets to album 'Merry Christmas, Baby' 'Jazzin' Around Christmas'. Selv de mest frosne julehjerter skal bare komme med, for stemningen bliver med garanti steghed - luften bliver tyk af flot bigband-lyd
4 Dec
Fredag

Grand Prix Galla.

20.00, Musikteatret Holstebro, Holstebro
Først kan du se frem til mange små retter: forretter, hovedretter og desserter, for enhver smag. Overdådigt anrettet i vores skønne lokaler. 2 fiske- og skaldyrsretter og 1 æggeret med tilhørende små salater og sauce verte.
5-6 slags lokale og udenlandske specialiteter, eks. røget vildt, salami, chorizo, Serano skinke, bresaola osv. 4-5 lune retter - eksempelvis mini-tærter med fyld, braiseret mør gastro kalvetykkam i mini pande med sauce. Kartoffel toppe med krydderurter, rodfrugt fritter, mini pizzaer, krydrede kyllingspyd og fyldte pandekager med pulled turkey. 2 slags dessert - eksempelvis chokolademousse, Crème brûlée, Tiramizu, fyldte rådhuspandekager osv. Ostebord med 3 slags tapasoste med diverse søde / syltede indslag. Dips og chips: pesto, aioli, chilimayo, salsa, oliven, artiskok, grillede svampe, feta, ris chips og saltede nødder. Alt sammen serveret med 2 slags rustik brød (groft og lyst) samt kiks og smør. I pausen har du adgang til vores Nem Bar som serveres i Terminalen på 1. sal med udsigt over åen. Her kan du frit forsyne dig med husets vin, øl og sodavand
4 Dec
Fredag

Peter & De Andre Kopier.

20.00, Skråen i Nordkraft, Aalborg
Kim Larsen efterlod sig et imponerende bagkatalog af sange. Først med Gasolin' - og siden solo. Vidunderlige sange som har skrevet sig ind vores folkesjæl, og i den danske sangskat. Peter & De Andre Kopier dækker hele paletten, når Larsens mangeårige karriere formidles.

Covid-19 er en realitet fremover. Det betyder at gæsterne I højere grad kommer for at nyde koncerten under betydeligt roligere forhold, end vi er vant til. Vi, både band og publikum, overholder naturligvis alle restriktionerne i forbindelse med en koncert i coronatiden. Det betyder at vi ikke opfordrer hinanden til at synge højlydt med, eller beder nogen om at rejse sig op. Orkesteret bliver på scenen, og publikum bliver siddende. I stedet vil vi bl.a. markere oplevelsen og fællesskabet med fælles rytmiske klappe/tramperutiner, så vi stadig kommer hjem med en boblende fornemmelse af en fantastisk aften.

Men stadig: Fuld skrue fra første taktslag - alle hits'ne i et brag af en koncert. Et show med sublim underholdning, timet og tilrettelagt. Rockkoncert som vor mor lavede det. Hele karrieren kørt i gennem, med et mesterligt overskud
4 Dec
Fredag

Fastpoholmen (DK/SE).

20.00, VEGA, København V
4 Dec
Fredag

TV-2 akustisk 40 års jubilæumskoncert.

20.00, Vejle Musikteater, Vejle
Akustisk 40 års jubilæumskoncert. "'Mens vi venter på den russiske vaccine' er temaet, når vi i bandet tager på akustisk jubilæumstour rundt i landet. Da coronaen ramte Italien, udtalte den legendariske filmmusikskaber Morricone, at nu måtte videnskaben klare arbejdet. Vi tror ikke, videnskaben kan gøre det alene. Sangene, fortællingerne og musikken har også et ansvar. Det vil vi gerne vise på vores akustiske tour ved at rykke tættere sammen og, på behørig afstand, hylde nærværet, fælleskabet og glæden. Og ikke mindst denne nye og anderledes tid, vi går i møde."
Således beretter Steffen Brandt om TV-2's forestående jubilæumstour.
Bandet runder i 2020 et skarpt hjørne og kan i samme ombæring løfte sløret for en unik og akustisk jubilæumstour. Glæd dig til årets musikalske oprejsning, når TV-2 i november og december lægger landet ned og finder sig til rette i din hjertekule - og på din vej ind i et nyt år. Som Steffen forklarer det:
"Vi kommer som altid med fred. Og kærlighed! Vi kommer med 40 års sange om livet og døden og alt det imellem. Vi trækker en linje ned gennem historien og finder de sange frem, som nærmest synger sig selv, blandet med de sange, som er vores bud på noget tidløst og eviggyldigt. Vi skal hylde fælleskabet, sammenhængskraften, samværet og det folkelige, og vi glæder os helt vildt til at sparke 40-årsfesten i gang!"
Tidløse klassikere som 'Bag duggede ruder', ' Alt hvad hun ville var at danse' og 'De første kærester på månen' er blot et lille udpluk af de mange hits, som TV-2 har leveret til den danske befolkning siden bandets opståen i 1980. Hele fire årtier har passeret, og med de samme fire bandmedlemmer, Steffen Brandt (forsanger, keyboard, guitar), Hans Erik Lerchenfeld (guitar), Sven Gaul (trommer) og Georg Olesen (bas), tilhører TV-2 nu de sjældenheder i dansk musik, som har holdt sammen og leveret musik i usædvanlige 40 år. Fornyelse er et nøgleord, når sange gennem 40 år opstår som en spejling af en skiftende virkelighed, samfundet, mennesker og den daglige trummerum. Netop derfor dykker TV-2 direkte ned i det højaktuelle behov for at stå sammen og finde håb - med en akustisk lyd som favner med intimitet og nærvær:
"Vi startede nede i 80'erne med at indspille sange, som vi syntes, at vi selv og tiden trængte til. Vi har ladet tilværelsen passere gennem sangene som et slags filter i et forsøg på at forstå en hastig skiftende virkelighed. For at kunne gøre det ordentligt, er man nødt til at sætte sig selv på spil. Vi har trukket vejret gennem sangene - nogle gange hæsblæsende og energisk, andre gange med en eftertænksomhed, grænsende til nagende tvivl og uro. 40 år er lang tid, men vi har først og fremmest stadig en stor glæde ved at spille. Sammen. Så længe vi kan gå på scenen og finde den energi og lyst, fortsætter vi!"
Glæd dig til årets musikalske oprejsning, når TV-2 i november og december lægger landet ned og finder sig til rette i din hjertekule - og på din vej ind i et nyt år.
Billetter kan købes her: http://bill.et/tv2akustisk