Livekalender


a
a
Fra: a
Til: a

Viser 1142 events i Danmark fra/efter 30. maj 2020

13 Jun
Lørdag

The Beach Boys.

20.00, Tinghallen Kongres- & Musikhus, Viborg
Sidde- og ståpladser. Arrangør: Tinghallen.
15 Jun
Mandag

Lucinda Williams (US).

20.00, VEGA, København V
16 Jun
Tirsdag

Thedreams.

19.00, Atlas, VoxHall, Aarhus C
Drømme og vellyd er i fokus, når projektet thedreams holder releasekoncert på Atlas i Aarhus. En årelang musikalsk rejse er kulmineret med debutalbummet "Scratches In The Surface", som udkommer den 27. marts. Der er udkommet et par singler forinden - blandt andet "Maybe", som allerede kan findes på Spotifys playliste for New Indie & Alt.

Sanger, bassist og komponist Jannik Falhof har musikalsk base i den symfoniske arv fra 70'erne. Der er dermed harmonier og catchy hooks på programmet den aften. Teksterne handler om en livsrejse fra ungdommens uskyld og naivitet til de mere dystre og ubehagelige sider i det menneskelige sind - ridserne i lakken. Visuelt har Lasse Hoile (som til daglig arbejder med Steven Wilson) været med i projektet, hvilket blandt andet har resulteret i en fotobog som en del af udgivelsen. Albummet udkommer også på vinyl.

Producer og guitarist Dennis Ahlgren har givet sangene deres eget velklingende og drømmende liv. Projektet realiseres derudover af Peter Dombernowsky på trommer, Palle Hjort på keyboard og orgel og Marianne Lewandowski på kor. Desuden er Esther Maria Brakl med på vokal og Claus Reimer på guitar
16 Jun
Tirsdag

The Dead South.

Atlas, VoxHall, Aarhus C
Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 16. juni 2020 til den 15. juni 2021. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato, men kan også refunderes ved henvendelse til vores billetudbyder, Billetten, på telefonnummer 70 20 20 96 eller mailadresse service@billetten.dk.

Bluegrass med punkattitude! Det er, hvad I kan forvente, når den populære canadiske kvartet The Dead South gæster VoxHall i Aarhus. Udstyret med cello, mandolin, banjo og guitar gæster de os med 2019-albummet "Sugar & Joy" i bagagen.

Men for The Dead South handler det ikke om hvilke instrumenter, de har med. I stedet handler det om, hvordan de bruger dem. Og den canadiske gruppe, der for alvor brød igennem på den internationale bluegrass-scene i 2016 med albummet "Illusion And Doubt", bruger sine redskaber med en autonom og hedonistisk fandenivoldskhed. Det er bluegrass på steroider, det er sange om at drikke whisky til morgenmad og at tygge i ting, mens man skider, det er hævn, straf og endeløs gudsbespottelse.
Millimeterpræcise vokalharmonier
Men trods liberale mængder alkohol og handlinger på kant med loven er det ikke kun tømmermænd, øretøver og motherfuckers, man møder hos The Dead South. Gruppens medlemmer leverer millimeterpræcise vokalharmonier midt i højenergiske og wall of sound-agtige liveoptrædener, og deres levende persongalleri rummer utallige historier om mennesker på bunden af det amerikanske samfund. En af disse historier, 2014-singlen "In Hell He'll Be In Good Company", er blevet set over 130 millioner gange på YouTube.

The Dead South er blevet kaldt alt fra bluegrass-ikonoklaster og Mumford And Sons' onde tvilling til det mest hårdtarbejdende band i branchen - det kan mere end i alt 50.000 livepublikummer fra 2018 skrive under på. Men det står hævet over enhver tvivl, at ingen kan undslippe The Dead Souths energi, charme og endeløse potentiale, når først bandet får tag i sine lyttere.

Beslægtede navne
The Devil Makes Three
Trampled By Turtles
The SteelDrivers
Old Crow Medicine Show

Anmeldercitater
"Sugar and Joy is one of the most entertaining albums I've heard in 2019." (8/10, PopMatters - læs hele anmeldelsen her)

"The only consistent here is the quality and the sheer infectiousness of the music. High class hooligans indeed." (9/10, Americana UK - læs hele anmeldelsen her)

Links
The Dead Souths hjemmeside
Facebook
Twitter
YouTube
Info om handelsbetingelser m.m
17 Jun
Onsdag

Cody.

Atlas, VoxHall, Aarhus C
Den anmelderroste kvartet CODY er klar med syvende udspil "Win Some" - bandets til dato mest. Læs mere. OBS: Koncerten er udsat fra den 15. april. Billetter købt til den 15. april er naturligvis stadig gældende.

Den anmelderroste kvartet CODY er klar med syvende udspil "Win Some" - bandets til dato mest ambitiøse og samtidig smukkeste album. Værket er sat til at udkomme i januar 2020. Orkestret udsendte for nylig den flotte førstesingle "HTBO", og nu annonceres så en dansk forårs-turné. En turné, der blandt andet denne aften bringer dem til Atlas i Aarhus.

Titlen på CODYs nye album er "Win Some", og noget af det indtagende (winsome) ved det er dets kaleidoskopiske strøm af minder, indtryk og følelser. Kvartetten bevæger sig stilistisk friere end før. CODYs altid stærke melodier svæver, hakker og vendes på hovedet i et filmisk, både poetisk og råt lydunivers. Lytteren kommer langt omkring med hylende guitarer, opklippede klaverfigurer, improviserede strygereventyr og fuldfed bas. "Win Some" er som forgængeren "I'll Ride With You" fra 2016 blevet til i samarbejde med producer Mads Brinch (Bisse, Niels Skousen, Blaue Blume, Folkeklubben m.fl.).

Siden debuten i 2009 er CODYs lyd blevet kaldt post-folk, post-rock, country, crooner, indie med mere. Kært barn har mange navne. Selv ser de fire faste medlemmer Line Felding, David Fjelstrup, Frederik Thybo og Kaspar Kaae sig som et rockband med en plan for livet. De vil blive ved med at udfordre sig selv og publikum med musik, man har lyst til at blive ved med at vende tilbage til.
En slags familie
CODY har været aktive i Danmark og udlandet siden 2008. Bandet udgav deres debut-EP "Cody" og debutalbum "Songs" i 2009. I alt er det blevet til fem albums og to EP'er. Alle er blevet rost til skyerne af både danske og udenlandske medier. Men selvom bandet er blevet taget godt imod af anmelderne og ikke mindst publikum, har det også været en udfordring at holde maskinen i gang. CODY er gået fra syv medlemmer, et stort kollektiv, til nu at have fire medlemmer, der har været med fra den spæde start. De har plejet et stærkt venskab gennem årene. Den slags venskab, man vel kan kalde familie.

Det nye album "Win Some" afspejler på flere planer et band, som har spillet sammen i over 10 år. Og som har udviklet sig til noget ganske særligt. Både den kompromisløse karakter af "Win Some", men også bandets liveoptrædener, er et eksempel på, at det i sidste ende betaler sig at gå gennem ild og vand sammen. "In the end you win some".
Links
CODY på Facebook
Jacob Faurholt på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m
18 Jun
Torsdag

Vestbo Trio.

Dexter, Odense C
19 Jun
Fredag

Ibrahim Electric.

Dexter, Odense C
19 Jun
Fredag

Tones and i (AUS).

20.00, VEGA, København V
Ved begyndelsen af 2019 var Toni Watson aka. Tones and I så godt som ukendt uden for Byron Bays gader i det østligste hjørne af Australien, hvor den 19-årige singer-songwriter som gademusikant første gang viste prøver på sin enorme stemme. Nu, mindre end et år senere, har hun slået Kylie Minogues 32 år gamle rekord som den australske kvinde, der har tilbragt længst tid i træk på toppen af den australske hitliste, hun giver udsolgte koncerter over hele verden og er blevet en vigtig stemme for sin generation.

Tones and I har et gennembrudsår, som de færreste musikstjerner kan prale af. I marts uploadede hun debutsinglen 'Johnny Run Away' til den australske radiostation Triple J's hjemmeside, og nærmest med det samme oplevede hun ikke en sjældent før set buzz for nummerets solbeskinnede popproduktion og hendes hurtige vokal. Denne modtagelse blev fuldstændig overgået på singleopfølgeren 'Dance Monkey', der foruden den rekordlange tid på hitlisten i hjemlandet også har toppet singlelisterne i en lang række lande som Sverige, Frankrig, Tyskland, Irland - og Danmark.

Ved siden af Tones and I's massive popularitet har Toni Watson også markeret sig som en vigtig stemme for en hel generation af aktivistiske unge. Hendes debut-EP, der udkom i august, bærer titlen 'The Kids Are Coming' og er dedikeret til en 'hårdtarbejdende generation af unge', der blandt andet ønsker at bekæmpe klimaforandringer, social uretfærdighed og borgerkrig, og som kæmper for ligestilling hos seksuelle minoriteter og demokrati i udsatte lande. "Og de gør det helt uden våben. Vi går ikke ind i en krig og dræber mennesker. Børnene er på vej. Det er præcis det, det betyder; at de er en kraft skal regnes med."

Det samme gør sig gældende for Tones and I, der kommer til København med den samme energi som den hun præsenterede sig selv med på Byron Bays strandbredder i begyndelsen af 2019. Det virker kun som et spørgsmål om tid, før den australske stjerne indtager hidtil usete højder
23 Jun
Tirsdag

Aflyst: Sankthansaften i Byparken.

Byparken, Roskilde
Efter statsministerens udmelding omkring forbud mod større forsamlinger til og med august, står det klart, at vi desværre ikke kan afholde den traditionsrige Sankthansaften i Byparken. Vi ser frem til, at vi igen ses til store oplevelser på Gimle og i Byparken! ------------. Den 23. juni fejres på vanlig vis den traditionsrige Sankthansaften i Byparken. Pigekoret fra Roskilde Domkirke underholder med en farverig palet af sange og der er lagt op til fællessang, så kom og syng med! Roskildes Borgmester Tomas Breddam holder årets båltale, og aftenen sluttes traditionen tro med Midsommervisen, hvor vi sender Heksen til Bloksbjerg. Ca. kl. 22.45 vil der være fyrværkeri over Roskilde Havn, præsenteret af Roskilde Havneforum. Sankthansaften i Byparken arrangeres af Roskilde Kommune og Gimle. Programmet opdateres
24 Jun
Onsdag

Oplysninger om berørte koncerter.

09.00, Train, Aarhus C
Kære alle. Myndighederne har forlænget forbuddet mod forsamlinger på spillesteder - indtil midt august. Vi arbejder på at finde nye datoer til de berørte koncerter. Så snart der er endelig afklaring på den enkelte koncert vil alle billetkøbere modtage besked direkte på mail

Støt gerne op om jeres yndlingskunstnere i denne tid - og behold jeres billetter til de evt. nye datoer. Det gør en stor forskel!

På Train tager vi naturligvis situationen alvorligt, og respekterer myndighedernes anvisninger og påbud. Vi er derfor lukket for koncerter indtil midt-august.

Henvendelser kan ske via mail eller på facebook.

Vi arbejder på højtryk for at finde nye datoer til alle berørte koncerter, og vi vil bede jer om forståelse og tålmodighed.

Koncertgæster med billet til de berørte koncerter vil hurtigst muligt få direkte besked på mail fra Ticketmaster, om den pågældende koncert rykkes eller aflyses.

Vi følger fortsat nøje myndighedernes udmeldinger og vil løbende orientere, hvis noget forandrer sig.

På gensyn - og pas nu fortsat på hinanden derude.

Train

Status på berørte koncerter:

Annika Aakjær: Er flyttet til 22. august 2020

ArkiBal Elefantbar: Er flyttet til 12. september 2020

Artigeardit: Er flyttet til 1. oktober 2020

Benjamin Hav: Er flyttet til 9. oktober 2020

Big Bang: Aflyst

Big Country: Aflyst - ny dato på Viften, Kbh 22. april 2021

Blå Mandag: Er flyttet til 24. august og 14. september 2020

Brass Against: Er flyttet til 15. december 2020

David Ramirez: Aflyst

Defecto + Thomas Hartman: Er flyttet til 22. april 2021

Drew: Er flyttet til 11. september 2020

Drive By Truckers: Er flyttet til 9. juni 2021

Emergenza: Aflyst. Vi afventer ny dato.

Faustix: Er flyttet til 21. august 2020

F16HT CLUB: Aflyst

Generator #3 (HQ): Er flyttet til 22. august 2020

Hammerfall + Dragonforce: Aflyst

Hymns From Nineveh: Er flyttet til 28. maj 2020

Inco BF: Vi arbejder på en ny dato.

Joe Satriani: Er flyttet til 12. april 2021

Katharsis: Er flyttet til 16. september 2020

DMF M8 - Musikskolernes Band Event: Vi arbejder på en ny dato

Machinehead: Er flyttet til 16. november 2020

Mads Langer: Er flyttet til 14. november 2020

Mattis (HQ): Aflyst

Mispyrming + Nadra (HQ): Vi arbejder på en ny dato

Mit Kvarter - Red Bull: Aflyst

MusikCafé - Aarhus Katedral Skole: Aflyst

Scarlet Pleasure: Er flyttet til 23. januar 2021

Sofar Sounds: Aflyst - Vi arbejder på nye datoer

SPOT Dayparty (Salling Rooftop): Aflyst

SPOT Metal: Vi arbejder på en ny dato

Spotlight Live Sessions: Aflyst - Vi arbejder på nye datoer

Stille Støj: Aflyst - Vi arbejder på nye datoer

The Lone Bellow: Aflyst

The Sandmen: Er flyttet til 10. december 2020

Ude Af Kontrol: Er flyttet til 29. august 2020

Vanir & Ættir (HQ): Er flyttet til 25. september 2020

Walter Trout: Er flyttet til 14. februar 2021

When Saints Go Machine: Er flyttet til 19. september 2020

YES: Er flyttet til 5. maj 2021

4LIVE: Aflyst

Hvis du har billet til den oprindelige koncertdato, gælder billetten også til koncerten på den nye dato.

Vi opdaterer løbende listen over berørte koncerter
24 Jun
Onsdag

Train live on tape.

10.00, Train, Aarhus C
Vi savner musikken og vi savner alle jer! Men indtil vi må mødes igen, har vi i samarbejde med en række musikere startet et nyt projekt: TRAIN LIVE on tape. Det er korte, intense live-koncerter - uden publikum - og på bånd. Følgende bands har indtil videre optrådt:

LIVLØS

STILLE STØJ feat. Rasmus Nealusen og Rasmus Benner

Gurli Octavia

Vi vender løbende tilbage med flere koncerter

Følg med på vores TRAIN Live facebook side:
https://www.facebook.com/Train.live/

eller gense koncerterne på vores TRAIN LIVE on tape YouTube kanal
24 Jun
Onsdag

Steel panther.

20.00, Train, Aarhus C
HEAVY METAL RULES SUMMER TOUR. Steel Panther er tilbage i storform på deres nyeste album 'Heavy Metal Rules', og til juni planter de igen deres. HEAVY METAL RULES SUMMER TOUR

Steel Panther er tilbage i storform på deres nyeste album 'Heavy Metal Rules', og til juni planter de igen deres sex, drugs og heavy metal-flag på scenen på Train.

Siden debuten 'Feel The Steel' fra 2009 har den hårdt rockende kvartet turneret verden tynd på en mission for rock'n'roll og imod politisk korrekthed. Og nu tilføjes der endnu et kapitel til legenden med udgivelsen af deres femte album 'Heavy Metal Rules'. Soloerne er vildere, sangen svæver højere, trommerne har mere punch og bassen er mægtigere, når Michael Starr (vokal), Satchel (lead guitar), Lexxi Foxx (bas), and Stix Zadinia (trommer) går til stålet på den nye skive.

"You're going to hear something familiar, but you're also going to hear something new," fortæller Michael Starr. "We grew as musicians and as people. The core values stay the same: Heavy Metal Rules and hot chicks are fun."

Steel Panther blev dannet i 2000 i LA, epicenteret for rock'n'roll i alle dens udskejelser og glamour, og gennem årene har bandet slået godt og grundigt fast, at de er et af verdens bedste rockbands, der sammensmelter den hårde rocks virtuositet med parodi og kriminelt gode looks.

"We really do love heavy metal and performing," Michael concludes. "We're going to fucking conquer the world the Steel Panther way. Heavy metal is coming back. Pretty soon, everyone's going to have long hair and wear spandex."

Gør dig klar til en aften for fuld spandex-, sex- og drugs-udblæsning i heavy metallens navn
25 Jun
Torsdag

Musikbar på Dexter!

Dexter, Odense C
25 Jun
Torsdag

Richard Marx (US) solo akustisk.

20.00, Amager Bio, København S
25 Jun
Torsdag

Bleeder.

20.00, Atlas, VoxHall, Aarhus C
Peter Peter aka Peter Schneidermann havde været guitarist i det ikoniske danske postpunk-band Sort Sol i næsten 20 år, da han på toppen af bandets buldrende karriere i 1995 droppede rampelyset for at gå under radaren. Siden har han stået i spidsen for det kraut-punkede band The Bleeder Group (senere Bleeder). Et band, der som en levende organisme med årene har været i konstant bevægelse. Ikke desto mindre står Bleeder bag en lang række udgivelser. Og Peter Peter er blandt andet kendt for at have lagt musik til Nicolas Winding Refns tre "Pusher"-kultfilm. De sidste to soundtracks valgte pladeselskabet Escho at udgive på vinyl i oktober 2019. Denne aften gæster Bleeder VoxHall i Aarhus.

I 2020 kan Bleeder fejre 25-års jubilæum, men den slags går bandet ikke så meget op i. Til gengæld gav det blod på tanden, da de forud for "Pusher"-udgivelserne fandt sammen for at øve op til en enkelt optræden i pladebutikken Soundstation i København. Efter den massive tilslutning af publikummer til koncerten og tiltagende forespørgsler besluttede Bleeder at spille en række eksklusive koncerter i 2020.

Det bliver bandets første regulære klubshows siden 2005. Repertoiret bliver numre fra de to album "Psycho Power" (1997) og "Sunrise" (2004). Naturligvis tilsat nye og ukendte ting, hvor bandets tre guitarister kan spille op til og mod hinanden. Vel at mærke på en betontung bund af to bassister og to trommeslagere. Det er hårdt og uforsonligt, men det er også melodier, som Peter Peter er kendt for at kunne skrive dem. Og der er plads til både soloridt og kollektive musikalske ekskursioner, som kan gå i retning af prog, kraut og glam
26 Jun
Fredag

Cody.

21.00, Pumpehuset, København V
Annoncerer dansk forårs-turné. Den anmelderroste kvartet CODY er klar med syvende udspil 'Win Some', bandets til dato mest ambitiøse og samtidig smukkeste album, der er sat til at udkomme i januar 2020. Orkestret udsendte for nylig den flotte første single 'HTBO'.

Titlen på CODYs nye album er 'Win Some', og noget af det indtagende (winsome) ved det er dets kaleidoskopiske strøm af minder, indtryk og følelser. Kvartetten bevæger sig stilistisk friere end før: CODYs altid stærke melodier svæver, hakker og vendes på hovedet i et filmisk, både poetisk og råt lydunivers.
Lytteren kommer langt omkring med hylende guitarer, opklippede klaverfigurer, improviserede strygereventyr og fuldfed bas. 'Win Some' er som forgængeren 'I'll Ride With You' fra 2016 blevet til i samarbejde med producer Mads Brinch (Bisse, Niels Skousen, Blaue Blume, Folkeklubben m.fl.).

Siden debuten i 2009 er CODYs lyd blevet kaldt post-folk, post-rock, country, crooner, indie m.m. Kært barn har mange navne. Selv ser de fire faste medlemmer Line Felding, David Fjelstrup, Frederik Thybo og Kaspar Kaae sig som et rockband med en plan for livet.
De vil blive ved med at udfordre sig selv og publikum med musik, man har lyst til at blive ved med at vende tilbage til.

CODY har været aktive i Danmark og udlandet siden 2008, og bandet udgav deres debut-EP 'Cody' og debut-album 'Songs' i 2009. I alt er det blevet til fem albums og to EP'er, som alle er blevet rost til skyerne af både danske og udenlandske medier. Men selvom bandet er blevet taget godt imod af anmelderne og ikke mindst publikum, har det også været en udfordring at holde maskinen i gang.
CODY er gået fra syv medlemmer, et stort kollektiv, til nu at have fire medlemmer, der har været med fra den spæde start. De har plejet et stærkt venskab gennem årene. Den slags venskab, man vel kan kalde familie.

Det nye album 'Win Some' afspejler på flere planer et band, som har spillet sammen i over 10 år, og som har udviklet sig til noget ganske særligt. Både den kompromisløse karakter af 'Win Some', men også bandets liveoptrædener, er et eksempel på, at det i sidste ende betaler sig at gå gennem ild og vand sammen. "In the end you win some"
26 Jun
Fredag

Ekkozone performs "Orula".

Atlas, VoxHall, Aarhus C
Koncerten er desværre aflyst grundet coronavirus. Købte billetter refunderes automatisk. Crossover-ensemblet Ekkozone vender tilbage til Atlas i Aarhus med fyrig cubansk avantgardemusik. Gå ikke glip af denne aften, hvor Ekkozone opfører den cubanske komponist Louis Franz Aguirres hovedværk "Orula". Et stykke musik af overvældende dimensioner, som stiller fantastiske krav til sine instrumentalister: tre slagtøjsspillere og fløjtesolist. Alle benytter desuden stemmen som instrument, idet "Orula" inddrager tekst og vokalteknikker fra den afro-cubanske Santería-religion. Kort fortalt kom Santería til Cuba med slaver fra Yoruba-stammen - et folk, som havde regeret hele Vestafrika i mere end 900 hundrede år. Da de fik forbud mod at dyrke deres guder, blandede de Santeríaens Orishas sammen med katolicismens helgener, så de kunne dyrke deres tro i al hemmelighed. Udøvere af Santería benytter sig af en række særlige vokalteknikker for at påkalde sig deres guder, og i "Orula" blander Aguirre disse teknikker med fyrige afro-cubanske polyrytmer, avantgardistiske klange og "udvidede" spilleteknikker på instrumenterne. Det musikalske sprog er dybt personligt, og selve musikken er stærkt medrivende!

Udover "Orula" byder aftenen blandt andet på trommemusik af avantgardemesteren Iannis Xenakis.
Links
Ekkozones hjemmeside
Facebook
Info om handelsbetingelser m.m
27 Jun
Lørdag

Niels Jørgen Steen & Aarhus Jazz Orchestra feat. Mads Mathias.

Atlas, VoxHall, Aarhus C
Koncerten er grundet coronavirus udsat til den 25. november. Entréen lyder på 65 kroner for unge under 25 år. Tilgå de forskellige billettyper ved at klikke på "Tilføj til kurv"-knappen i boksen til højre. Koncerten er en siddekoncert.

Aarhus Jazz Orchestra og Mads Mathias mødes igen på scenen - men denne gang er det under ledelse af den anerkendte dirigent Niels Jørgen Steen. Til koncerten kan publikum opleve et repertoire bestående af Niels Jørgen Steens smukke arrangementer af udødelige klassikere spillet af nogle af Danmarks bedste jazzmusikere.

Niels Jørgen Steen og Aarhus Jazz Orchestra har overraskende nok aldrig spillet sammen før på trods af Niels Jørgen Steens historiske og ikoniske position i dansk jazz. Hans arrangementskatalog er imponerende og inspirationen hentes fra de helt store: Duke Ellington og Count Basie - sidstnævnte har han i øvrigt selv spillet med. Heldigvis kan man opleve dette musikalske møde nu, hvor publikum samtidig har fornøjelsen af en af Danmarks bedste jazz-sangere Mads Mathias, der selv henter inspiration fra vokal-jazzens sværvægtere.

Som selvlært pianist og komponist har Niels Jørgen Steen blandt andet spillet med Arnvid Meyer Orkester, der ofte havde ikoner som Ben Webster og Harry Edison med som gæstesolister, og i 70'erne og 80'erne havde han både Beatkapellet og The A-Team samtidig med, at han dirigerede DR's Big Band - et bigband Mads Mathias i dag også gæster indimellem.

Til koncerten vil Mads Mathias krydre musikken med sin bløde vokal, en perlerække af anekdoter fortalt sammen med Niels Jørgen Steen og et brag af et showmanship. Med dette og musik af høj kvalitet er der et helt særligt musikalsk møde i vente for publikum.
Links
Aarhus Jazz Orchestras hjemmeside
Mads Mathias' hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m
28 Jun
Søndag

Alter Bridge - Walk the Sky Tour 2020.

20.00, VEGA, København V
6 Jul
Mandag

Robert Cray (US).

20.00, Amager Bio, København S
Robert Cray er en amerikansk bluesguitarist sanger. I over 40 år har Cray hans band udgivet 20 studieudgivelser, hvoraf 15 har været på Billboard-hitlisterne, spillet barer, koncertsale, festivaler arenaer rundt om i verden. Han har vundet 5 Grammy Awards har stået i spidsen for sit eget band -Robert Cray Band- samt en anerkendt solokarriere. I 2011 blev Cray optaget i Blues Hall of Fame.

28. februar udgav han sit seneste album 'That's What I Heard', som Cray hans trommeslager producer Steve Jordan havde en klar vision for: "I thought if it we could get this thing that Same Cooke used to have, the kind of sound that early Sam Cooke records had, that we could pull this off"

Albummet er blevet taget rigtig godt imod af anmelderne, bl.a. skrev American Songwriter: "With the powerful That's What I Heard, he and Jordan still find ways to broaden, expand and magnify that template without breaking it. Established fans will rejoice in the sheer exuberance, professionalism and variety displayed here. But even those who may have dismissed Cray over the past decade should jump back in and enjoy the ride."

Nu kan du glæde dig til at opleve den soulede bluesmand til Copenhagen Jazz Festival i Amager Bio

Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der så være udsolgt i døren

Der tilbydes et begrænset antal kørestols -og handicapspladser inkl. gratis ledsager såfremt du har gyldigt ledsagerkort
Venligst kontakt Ticketmaster Servicecenter på 70156565