Livekalender


a
a
Fra: a
Til: a

Viser 1245 events i Danmark fra/efter 26. apr. 2017

27 Apr
Torsdag

Weilerstein & Tamestit.

19.30, Koncerthuset DR, København C
DR SymfoniOrkestret. Dirigent: Joshua Weilerstein. Solist: Antoine Tamestit, bratsch. Jörg Widmann: Bratschkoncert. Rakhmaninov: Symfoniske Danse. ______________________________________ Den 29-årige Malko-vinder Joshua Weilerstein er tilbage i Koncerthuset, denne gang sammen med en af verdens bedste bratschister, Antoine Tamestit. Han er solist i en helt ny Bratschkoncert, skrevet specielt til ham af Jörg Widmann. Programmet slutter med Rakhmaninovs sidste store værk, de forrygende Symfoniske Danse.

29-årige Joshua Weilerstein fik sin ilddåb som dirigent, da han vandt Malko Konkurrencen i Koncerthuset i 2009. Siden er han kommet tilbage til DR SymfoniOrkestret hver eneste sæson, og senest gav han en fremragende koncert med både gamle klassikere og helt ny musik. Med sin store musikalske energi og charme skaber Joshua Weilerstein mindeværdige koncerter hver gang.

Også denne gang blander Weilerstein det gamle med det nye. Koncerten begynder med en splinterny Koncert for bratsch og orkester af den tyske komponist Jörg Widmann. Stykket blev uropført i Paris 2015 og er skrevet specielt til den franske bratschist Antoine Tamestit, som også er solist denne aften. Det er ikke klassisk musik, som man plejer at høre det. En vild udfordring for solisten, der bevæger sig fra små uhørlige knips til vilde kaskader og ender i en sørgmodig svanesang, fortæller komponisten Jörg Widmann selv.

Det andet værk på programmet er Rakhmaninovs forrygende Symfoniske Danse fra 1940. Her tager den store russiske komponist afsked med den gamle verden, som han har kendt og elsket så højt. Musikken er fuld af romantisk længsel efter fortiden, men den har også diabolsk bid. De sidste danse i balsalen skal nydes til det yderste. Selv ikke en verdenskrig kan slå menneskets livsvilje itu
27 Apr
Torsdag

Odense Symfoniorkester: Kejserkoncerten.

19.30, Odense Koncerthus, Odense C
Odense Symfoniorkester præsenterer: KEJSERKONCERTEN. Dirigent: Alexander Vedernikov. Solist: Andreï Korobeinikov, klaver Niels W. Gade: Hamlet Ouverture. Ludwig V. Beethoven: Klaverkoncert nr. 5. Sergej Rachmaninov: Symfoni nr. 2. To mægtige klassikere står på programmet, når den russiske pianist Andreï Korobeinikov vender tilbage til Odense i Beethovens femte klaverkoncert med tilnavnet Kejserkoncerten. I Rachmaninovs monumentale 2. symfoni slipper Odense Symfoniorkester sammen med studerende fra Syddansk Musikkonservatorium kræfterne løs under chefdirigent Alexander Vedernikov. Samarbejde med Syddansk Musikkonservatorium. Det er ikke tilladt at benytte kamera, videokamera eller andet optageudstyr til Odense Symfoniorkesters koncerter. Overtøj i salen ikke tilladt
27 Apr
Torsdag

Mortens Aften.

19.30, Bygningen, Vejle
Hold Mortens Aften i april sammen med trommeslageren Morten Ærø og med de to store veteraner i dansk jazz, Elith "Nulle" Nykjær og Ole "Fessor" Lindgren, på henholdsvis klarinet og trombone samt tubaisten og vokalisten Jakob Munck Mortensaften er traditionelt den 10. november, hvor traditionsbundne danskere spiser gås eller and. Nu er det så Mortens Aften hos JIVE, og du er inviteret til at spise en musikalsk ret anrettet af trommeslageren Morten Ærø sammen med de to store veteraner i dansk jazz, Elith "Nulle" Nykjær og Ole "Fessor" Lindgren, på henholdsvis klarinet og trombone samt tubaisten og vokalisten Jakob Munck.

Selv om der er to garvede ex-New Orleans-musikere med i Mortens Aften, bliver der spillet moderne musik, faktisk musik, der, med den rette bagvind, kunne blive kult i Danmark. Dybt originalt og værd at lytte til. Hvor er det fantastisk - to veteraner i 70'erne, der tør, kan og vil skabe musik til året 2017! Alle i bandet VIL have det sjovt med musikken og VIL give publikum en sjov, musikalsk oplevelse. Det er udadvendt musik i en grad, som vi (for?) sjældent oplever i JIVE.

Forvent en aften med musik, som du ikke kender den, og som du vil kunne lide alligevel. Musik med masser af humor, saft, kraft og farver.Morten Ærø - trommer, Jakob Munck - tuba og vokal, Elith "Nulle" Nykjær - klarinet,

Ole "Fessor" Lindgren - trombone
27 Apr
Torsdag

Peter A.G.

20.00, Gjethuset, Frederiksværk
'DET SCENESHOW CLASSIC' MED PETER A. G Efter mere end 50 år som frontfigur i Gnags, og to succesfulde sommerturnér med Gnags i 2015 + 2016 (50års jubilæum) kan man godt trænge til at være lidt alene! Derfor tager Peter A. G i foråret 2017 på soloturné med 'Det Sceneshow Classic'
Showet er en opfølgning på de forrige successhows 'Det Scene Show l' samt 'Det Scene Show ll'
I showet oplever man Peter A. G på slap linje. Der er garanti for god musik, både solosange og Gnags klassikere, gode historier og ikke mindst en energifyldt Peter A. G
27 Apr
Torsdag

Arcturus (N).

20.00, Amager Bio, København S
27 Apr
Torsdag

H.P Lange & Band.

20.00, Dexter, Odense C
I mere end 30 år har HP Lange været bluesmusiker på landevejen, og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. Repertoiret er blevet et mix af sange han selv har skrevet og gamle sange der er samlet op hen ad vejen og gjort til hans egne Nu er han aktuel med en helt ny cd - Travelling Man Blues.

Cd'en har fået fine anmeldelser og mange roser for den instrumentale håndtering.

52-årige Lange er rodfæstet traditionalist, men det kan man sagtens leve med, når traditionalismen leveres tilsat indlevelse, kompetence og kærlighed til metieren.

Thomas Treo, ekstrabaladet

Med Travelling man blues har H.P. Lange begået, hvad der utvivlsomt vil stå som en af årets bedste danske bluesudgivelser. Han viser sig ikke blot som en af landets absolut bedste fortolkere af country blues'en, men også - endnu en gang - som en kunstner af stort internationalt format.

Jakob Wandam Bluesnews.dk

jeg skal på ingen måte legge skjul på at jeg alltid har hatt stor sans for denne dansken. Hans låter, hans måte å synge dem på, og hans gitarer. Det gledelige er derimot å kunne fastslå at HP Lange denne gangen, ved å innlemme også fele og banjo i bandet, etter min mening har gjort selve genistreken - 6 stjerner

Bjørn Wiksaas Bluesnews Norge

Med de enkleste virkemidler kan han ramme groovet i en sang så effektivt, at rytmerne smitter, og du må svinge med, hvad enten de er sejt slæbende eller frejdigt dansende.

Claus H Larsen, Root zone

Bandet på cd'en såvel som live er den sædvanlige trio bestående af HP lange på guitar og vocal, Dave stevens på bas og JK Dam på trommer. Desuden er banjospilleren Niels Bonefass trådt ind i billedet og bringer en tone af mountain music ind i den traditionelle bluesmusik.

Den nye cd er den 10'ende i eget navn. To af de tidligere har vundet The Danish Music Award for bedste blues/roots udgivelse. Flere er blevet nomineret bla. For bedste folk-instrumentalist og folk sangskriver. I 2011 blev HP lange kåret som årets bluesnavn.

På scenen leverer bandet et energisk mix at Delta Blues, Gospel og folk. Repertoireret er en blanding af egne sange og sange, samlet op blandt andet da HP lange boede i Louisiana og rejste Mississippi. Desuden er der kommet et strejf af cajun og oldtime i musikken især når Niels Bonefass er med. Selv HP Lange kan så finde på at spille banjo.

H.P. Lange: Vocal, guitar

Dave Strevens: Kontrabas

Jens Kristian Dam: Trommer

Niels Bonefass: Banjo,fiddle
27 Apr
Torsdag

Tue West Band.

20.00, NygadeHuset - Aabenraa Kulturhus, Aabenraa
Dørene åbnes kl. 19.00
27 Apr
Torsdag

Adrian Belew Power trio.

20.00, Musikhuset Posten, Odense C
Den amerikanske guitarist og multiinstrumentalist Adrian Belew besøger Posten med sin Power Trio. Belew er bedst kendt som guitarist og sanger i prog-rock-gruppen King Crimson, fra 1981 til 2009 Hans musikalske løbebane er imponerende. Den tog sin spæde begyndelse tilbage i 60'erne, men fik først fart på, da Frank Zappa opdagede ham i front for coverbandet Sweetheats, der spillede på en bar i Nashville i 1970. Han blev med Zappa frem til '79 og er bl.a. med på Zappas berømte 'Sheik Yerbouti'.

På en turne med Zappa bliver han præsenteret for David Bowie, som er så imponeret af ham, at han bliver inviteret med i Bowies band. Belew turnerer med Bowie og er med på pladerne 'Stage' og 'Lodger'.

På turne med Bowie kommer han i i kontakt med Talking Heads og er på den baggrund med på 'Remain In Light' og '...The Name Of This Band Is...'. Han turnerer også med dem. Det er her, at han møder Robert Fripp og bliver inviteret med i King Crimson, som han er sammen med indtil 2009. På sidelinjen udgiver han også en lang række soloplader.

Koncerten til april bliver med hans Power Trio. Den blev dannet i 2006, da Belew spillede sammen med de to musikstuderende søskende Eric Slick (trommmer) og Julie Slick (bas). Belew var så imponeret over deres evner, at der kom et band ud af det. I den inkarnation man kan opleve på Posten, er det det dog uden Eric på trommer. Den nuværende line-up er stadig med Julie på bas, men med Tobias Ralph på trommer.

Som formuleret af tysk spillested: Ein Festabend für die Freunde progressiver Rockmusik. Adrian Belew ist einer der besten und innovativsten Gitarristen auf diesem Planeten
27 Apr
Torsdag

Søs Fenger.

20.00, Horsens Ny Teater, Horsens
Oplev sødmefyldte og inderlige Søs Fenger og hendes skønne liveband med sange som: "Holder Øje Med Dig", "Inderst Inde", "Sidste Time" og "Hvor end jeg går hen" Søs har udvalgt nogle af sine yndlingssange fra sit stærke repertoire, der vil overraske og tage dig med på en rejse i hendes univers. Søs forstår at forene sødme og styrke, og det er måske forklaringen på, hvorfor hun er blevet rollemodel i flere generationer. Glæd dig til en koncert, hvor Søs, i tæt kontakt med publikum, personligt og ærligt øser ud af sine mange oplevelser fra et begivenhedsrigt liv som sangerinde og som kvinde med stort socialt engagement
27 Apr
Torsdag

Big Fat Snake.

20.00, Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Næstved
Akustisk. Torsdag den 27. april 2017 kl. 20.00. Varighed: 2x45 min. Når Big Fat Snake i foråret 2017 tager på turne og besøger en række af deres favorit spillesteder, kan man opleve dem på en anderledes, spændende måde De lader nemlig de store forvrængede Marshall-forstærkere blive hjemme, og tager deres gamle akustiske instrumenter med. Efter et velfortjent sabbatår er det et sprudlende og energifyldt band, der pakker bandbussen og drager rundt i landet. I kan forvente masser af spontanitet, spilleglæde og entusiasme, når drengene kaster sig over akustiske udgaver af Big Fat Snake's "Greatest Hits" med humor og kærlighed. "Fight for Your Love", "Female Voice", "No Peace like in Heaven", "Sitting in a Window" og alle de andre hits, bandet har skrevet gennem den 26 år lange karriere, er alle sange der virker både i store Rock'n'Roll setups og på en akustisk intim scene. "Vi spillede enkelte akustiske koncerter i efteråret 2015. Mange fans fortalte at det var en kæmpe oplevelse at høre Big Fat Snake på den måde, og det gav os blod på tanden, for sangene får et helt nyt liv når de spilles akustisk" siger Anders Blichfeldt, der sammen med Pete Repete, Jens Fredslund, Morten Jakobsen og Asger Steenholdt glæder sig til at komme på landevejen igen. Læs mere på www.gkkultur.dk: http://www.gkkultur.dk. Arrangør: Grønnegades Kaserne Kulturcenter
27 Apr
Torsdag

Katinka.

20.00, Atlas og VoxHall, Aarhus C
Sangerinden Katinka udgav i 2014 sin debut-EP "I Røntgen", som blev indspillet i samarbejde med produceren Simon Ask i hans stue på Nørrebro - og siden da er det gået stærkt
27 Apr
Torsdag

Robyn Stapleton Trio.

20.00, Værket - Turbinen, Randers C
Folkemusik i Randers præsenterer: Robyn Stapleton Trio Robyn Stapleton er blevet beskrevet som en af de fineste sangstemmer i skotsk folkemusik, og hun synger på både engelsk, gælisk og keltisk Robyn akkompagneres af danske Rune Barslund på akkordeon og fløjter samt Innes White på guitar. www.robynstapleton.com www.folkemusikiranders.dk Torsdag 27. april 2017 Turbinen kl. 20.00 Billetpris: kr. 150 Dørene åbnes kl. 19.00. Foto, video, audioudstyr og drikkevarer må ikke medtages. HUSK: Folkemusik medlemmer fremviser medlemskort ved indgangen
27 Apr
Torsdag

Saveus.

20.00, Skråen i Nordkraft, Aalborg
SAVEUS GÆSTER DE FIRE STØRSTE BYER TIL FORÅRET. Efter en netop afsluttet efterårsturné er anmelderroste SAVEUS nu klar med fire koncerter i de største byer til foråret 2017 Den 23-årige producer, sanger og sangskriver bag SAVEUS, Martin Hedegaard, har imponeret anmeldere og publikum med sit musikalske univers og overbevisende liveshows. Med 13 velbesøgte koncerter landet over, er SAVEUS nu klar med en forårstour, hvor han i april besøger de fire største byer.

SAVEUS kom ud af det blå og ind på den danske musikscene med en overbevisende debut-optræden ved P3 Guld tilbage i 2015. Singlen 'Levitate Me' banede vejen for Martin Hedegaards nye og ambitiøse projekt, og blev inden jul kåret som Årets Uundgåelige af P3s lyttere. Siden da har han udgivet to nye numre; radiohittet Everchanging og senest The Interview i slutningen af november.

Everchanging byder på galoperende klaverfigurer, pulserende beats og spirituelt gospelkor og bæres frem af Martins Hedegaaards stærke vokal. Teksten henter inspiration fra det buddhistiske udtryk for uvidenhed, Avidya, og kredser om, hvordan vi håndterer forandringer. Martin Hedegaard fortæller her om det eksistentialistiske budskab: "Everchanging handler om, at vi ikke må være blinde overfor, at vi selv forandrer os, at andre mennesker forandrer sig, og at verden er i konstant forandring. Måden vi mennesker vælger at tackle vores evigt forandrende liv, viser hvem vi virkelig er."

På livefronten henter SAVEUS store roser, hvor det blandt andet blev til 5 og 6 stjernede anmeldelser fra GAFFA og Soundvenue, da SAVEUS fyldte Store Sal til bristepunktet under SPOT Festival:

"Saveus forløste potentialet og beviste med karisma, crowd control og et soleklart talent som stemningsskabende popsmed og vokalist, at kimen er lagt til en musikkarriere, som rækker langt hinsides førstepladsen i en tv-transmitteret musikkonkurrence. Mere kan man ikke ønske sig af en Spot-debut". - Soundvenue, 5 stjerner, Spot Festival 2016.

Også koncerten under dette års Roskilde Festival begejstrede anmelderne:

"Jeg bøjer mig i støvet, ligesom alle de andre, og ser frem til, hvad fremtiden byder på for Saveus og Martin Hedegaard." - GAFFA, 5 stjerner, Roskilde Festival 2016

"Det stod helt klart, at Hedegaard og hans tre musikalske musketerer var kommet for at levere et show med alt, hvad det indebærer. Der var stærke takter i alt fra tunge electro-odysséer til klaverklimprende, emotionelle udskejelser, og Hedegaard havde fast greb om hvert et nummer som en vaskeægte entertainer." - Soundvenue, 4 stjerner, Roskilde Festival 2016

SAVEUS har med blot to numre ude over tre millioner streams på Spotify
27 Apr
Torsdag

Open Jam.

20.00, Studenterhus Odense, Odense C
Jam Club Odense byder velkommen til en ny omgang jam sessions, i selskab med Odenses musikere Gratis entré / Free entry

Jam Club Odense byder velkommen til en ny omgang jam sessions, i selskab med Odenses musikere.
Open Jam har tidligere været en stor succes, og har tiltrukket mange slags musikere, sangskrivere, sangere, rappere og dj's.
Alle er velkomne til at performe, og der er bas, guitar, trommer, keyboards, percussion, og mikrofoner til rådighed på scenen, alt sammen leveret af 4sound.
Der kan spilles i alle genrer om det er originalmusik, cover eller bare fri jam.
Så kom og vær med til at spille og/eller lytte, der sker tit nogle fede spontane musikalske ting på scenen.

OG !
Hvis du og/eller dit band gerne vil være Warm-up band til Open Jam, kan det sagtens lade sig gøre. Smid en besked!

Gratis entré
_______________ENGLISH__________________

Open Jam - come and play music. You are welcome to bring your own instrument, and you can also borrow. We have gear from 4sound in Odense. Talk to the jamhost on the evening to get on stage

You can also just listen, and enjoy the music.
AND!
If you and/or your band wants to be the Warm-up band of the evening, it can easily be arranged. Just send a message!

Free entry
27 Apr
Torsdag

Amok Amor (us/de/se).

20.00, Copenhagen Jazzhouse, København K
Knivskarp kvartet forbinder moderne jazz, politisk engagement og strømninger fra USA, Tyskland og Skandinavien. Præsenteres i samarbejde med Goethe-Institut Dänemark Petter Eldh (bas) Christian Lillinger (trommer) Wanja Slavin (saxofon) Peter Evans (trompet)

Den amerikansk/tysk/svenske kvartet Amok Amor lægger ikke skjul på, at de har en grundlæggende tro på musikkens iboende evne til at gøre os mere åbne, lyttende og reflekterende væsner. Omvendt lægger de heller ikke skjul på, at verden er et kaotisk sted, og at kampen for det progressive og humanistiske er nødvendig.

Amok Amor er således også en hyldest til menneskets stræben efter frihed, retfærdighed og fremskridt. En stræben, der manifesterer sig i musikkens vitale og åbne form, der trækker på et væld af progressive strømninger i jazzen. Det er moderne jazz med elementer af både freejazz, hiphop, funk og progrock og med en politisk kant, der bl.a. giver sig udtryk i eksplicitte referencer til Marx og Engels, ligesom de omtaler deres musik som "Sozialistischer Jazz".

Kvartetten samler stærke kræfter fra den europæiske og amerikanske jazz. Bag trommerne finder vi således den forrygende tyske Christian Lillinger, der bl.a. kendes fra samarbejder med Alexander von Schlippenbach, Joe Lovano og Axel Dörner, ligesom han også har spillet med den danske legende John Tchicai. Sammen med den svenske bassist Petter Eldh udgør han den stærke rytmebund i Amok Amor. Han kendes herhjemme bl.a. for sit samarbejde med saxofonist Marius Neset, hvor han har fremvist sin store tekniske virtuositet. Sammen med den tyske saxofonist Wanja Slavin, har Lillinger og Eldh tidligere haft trioen Starlight. Denne trio er dog altså nu vokset til kvartetten Amok Amor, hvor sidste medlem er den fantastiske amerikanske trompetist Peter Evans - en af de mest fremtrædende trompetister på New Yorks avantgarde-jazz scene.

Amok Amor udsendte deres første album i 2015 på Boomslang. Et album, som i LondonJazz bl.a. fik følgende ord med på vejen: "This debut album confirms an exciting new prospect. The nonchalance and ease with which some fairly extended, closely scripted sections are negotiated creates a sense of freedom and spontaneity. The quartet are individually dazzling, but it's the chemistry and invention of the collective that makes this band fizz."

LINE-UP
Petter Eldh - bas
Christian Lillinger - trommer
Wanja Slavin - saxofon
Peter Evans - trompet
27 Apr
Torsdag

Hatebreed + Dying Fetus.

20.00, Train, Aarhus C
HATEBREED + DYING FETUS RAMMER DANMARK SAMMEN! Kongerne af moshpitten fejrede 20 års jubilæum som bannerførere af metallisk hardcore i 2015 udsendte deres 7. album i maj 2016 via Nuclear Blast For godt et år siden stod de på scenen i Amager Bio, men nu gælder det TRAIN, Aarhus d. 27. april - sammen med DYING FETUS

Som altid er der garanti for moshpit når bandet lukker op for posen af klassikere fra baglandet introducerer flere af de nye numre live. Med albums som "Under The Knife", "Perserverance", "Rise of Brutality" er der sikkerhed for underholdning aftenen igennem

Hatebreed anno 2017 er: Jamey Jasta - Vocals
Frank Novinec - Guitar
Chris Beattie - Bass
Wayne Lozinak - Guitar
Matt Byrne - Drums

DYING FETUS følger med Hatebreed rundt sørger for, at der bliver gået lidt hårdere til den så
Trioen har igennem 2016 indspillet efterfølgeren til 2002 albummet "Reign Supreme" - pladen forventes at komme i løbet af 2017 via Relapse Records, selv om bandet endnu ikke selv har tilbudt en dato for dette
Der er dog ingen tvivl om, at det bliver endnu et hårdtslående album

DYING FETUS er: John Gallagher - Guitar,Vocals
Sean Beasley - Bass,Vocals
Trey Williams - Drums

Dørene åbner kl. 19:00.

Gyldigt ledsagerkort skal medbringes på aftenen
27 Apr
Torsdag

Jaques Morelenbaum.

20.00, Jazzhus Montmartre, København K
Jaques Morelenbaums "Cello Samba Trio". Spilledage: 27. 29. april 2017 kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 18.00. Unummererede sidde- og ståpladser. Jaques Morelenbaum (Cello/BR). Lula Galvão (Guitar/BR). Rafael Barata (Drums/BR) Instrumentalist, arrangør, konduktør, komponist og producer. Brasilianske Jaques Morelenbaum har mange talenter, og denne gang viser han sine musikalske evner med celloen. Som en del af gruppen Nova Banda har Morelenbaum spillet med Bossa Novaens mester Antonio Carlos Jobim og udgivet en indspilning, der resulterede i en Grammy. Sammen med de to store talenter Lula Galvao og Marcelo Costa danner han Cello Samba Trio, der leverer et panoramisk blik på udviklingen af samba, helt fra røddernes kompositioner til nutidens værker. Det er svært at undgå at blive forgabt over den yderst intime stemning, de tre herrer tillægger sambaen, når de fremfører musikken helt let og elegant. Instrumentalist, arranger, conductor, composer and producer. Brazilian Jaques Morelenbaum has many talents, and this time he shows his musical abilities with the cello. As part of the group Nova Banda Morelenbaum has played with the master of Bossa Nova Antonio Carlos Jobim and released a recording that resulted in a Grammy. Along with the two great talents Lula Galvao and Marcelo Costa he is forming Cello Samba Trio, which provides a panoramic view to the development of samba, right from the compositions of the roots to contemporary works. It is hard to avoid being enamored of the highly intimate atmosphere, that the three gentlemen give samba when they perform their music easily and elegant. Varighed: 3 hours. Arrangør: Jazzhus Montmartre
27 Apr
Torsdag

Emergenza Festival.

20.00, Atlas og VoxHall, Aarhus C
Emerganza Festival. Dato(er): 27-29 april 2017. Arr.: Fonden VoxHall
27 Apr
Torsdag

Allan Olsen - Solo - Få Billetter.

20.00, Kulturcenter Struer - Folkets Hus og Gimsinghoved, Struer
Unummereret siddepladser
27 Apr
Torsdag

Mark Linn med Søren Møller Trio.

20.00, Fermaten, Herning
Mark Linn, Danmarks alsidige og ekspressive stemme fornyer mainstream jazzen I et repertoire med kompositioner af David Bowie, Stevie Wonder, Joni Mitchell og det irske rockband U2 forener Mark Linn rockens energi med jazzens intime univers, hvor publikum inviteres helt ind i tekster og melodier fra de stilskabende ikoner, der har defineret den moderne musiks udvikling.

Med sig har Mark Linn en klassisk jazz trio under ledelse af pianisten Søren Møller, der ligeledes har omarrangeret de store rock produktioner til en moderne jazzlyd, der giver plads til ekvilibristiske soli og improvisatoriske udfoldelser. Resultatet er en publikumsvenlig og iørefaldende musik, der ikke går på kompromis med de enkelte musikeres store kunnen. En nydelse i et musikalsk sprog, der vækker genkendelse, men også præsenterer nye sider af de sange, der igennem årtier har formet vores liv.