Livekalender


a
a
Fra: a
Til: a

Viser 837 events i Danmark fra/efter 23. jun. 2018

30 Jun
Lørdag

Adam Baldych & Helge Lien Trio.

20.00, Jazzhus Montmartre, København K
Adam Baldych & Helge Lien Trio: Brothers. Varighed: 3 timer. Adam Baldych (Violin / PL). Helge Lien (Piano / NO). Thomas Fonnesbæk (Bass / DK). Per Oddvar Johansen (Drums / NO). Adam Baldych er den type violinist, man kan forvente alt fra. Superlativerne er mange, men oftest beskrives Adam, som en af de dygtigste jazz violinister i hans æra. En utrolig virtuositet og et ufatteligt kreativt drive gør Adam Baldych til en af de mest lovende opdagelser af en ny generation i nutidig jazz. Denne aften akkompagneres han af den internationalt anerkendte norske jazz pianist Helge Lien, den prisbelønnede trommeslager Per Oddvar Johansen også fra Norge, og den danske bassist Thomas Fonnesbæk, der af aficionadoer i stigende grad anses som efterfølger til den nu afdøde, fremragende Nils-Henning Ørsted Pedersen. Forbered jer på en aften med den virtuose og kreative Adam Baldych, der vil tage publikum til begge yderligheder af det følelsesmæssige spektrum
30 Jun
Lørdag

Tom Jones.

20.30, Koncerthuset DR, København S
Den levende legende Tom Jones besøger DR Koncerthusets elegante Koncertsal. DR Koncerthuset kan med stolthed præsenterer en af verdens største stjerner når Sir Tom Jones gæster DR Koncerthuset d.30 juni. Med sig bringer han sin helt unikke cocktail af hits, formidabelt sceneshow og karisma på et niveau man sjældent oplever.

Ingen anden har som Tom Jones formået at kombinere en fabelagtig sangstemme med charme, selvtillid og gennemslagskraft. Det er i år 50 år siden, at han som 25-årig brød igennem på livescenen.

Allerede i 1966 vandt Tom Jones den prestigefulde Grammy Award for "Bedste nye artist" takket være megahittet "It's Not Unusual". Efter kickstarten af karrieren erobrede Tom Jones i den grad scenen. Han udmærker sig ved at have gjort sig gældende inden for et væld af genrer fra country henover pop, rock, R&B, gospel til dance. Tom Jones har solgt mere end 100 millioner albums og har haft 36 Top 40 hits i Storbritannien og 19 i USA. I 2006 blev han slået til ridder af Dronning Elisabeth II.

Der er ingen tvivl om at Tom Jones er still going strong. Som tiderne har skiftet, er han fulgt han med og har produceret stribevis af nye hits i tidens populære stilarter. Hans uimodståelige show kombinerer og inddrager derfor op til flere musikalske æraer og genre, så alle, mænd, kvinder, unge og ældre, kan blive forført af mesteren selv

Vi glæder os til at byde dig velkommen I DR Koncerthuset til en magisk aften med en af de allerstørste
1 Jul
Søndag

Festkoncert for Michala Petri.

15.00, Tivolis Koncertsal, København V
2 Jul
Mandag

Nightingale String Quater med venner.

20.00, Gjethuset, Frederiksværk
Igen er det en stor fornøjelse for Frederiksværk Musikfestival at kunne have Nightingale String Quartet på programmet til en åbningskoncert. Nightingale String Quartet har taget navn efter H.C. Andersens kendte og poetiske eventyr.
5 Jul
Torsdag

Alena Baeva og Julien Liiber.

20.00, Gjethuset, Frederiksværk
Alena Baeva er hurtigt ved at udvikle sig til en af de fineste violinister blandt den unge generation. Hun har allerede en imponerende række af optrædener som solist med de fineste orkestre og nogle af de største dirigenter.
5 Jul
Torsdag

Six City Stompers.

20.00, Jazzhus Montmartre, København K
Mads Mathias (Tenor Sax/Vocal / DK). Peter Marott (Trumpet / DK). Peter Rosendahl (Piano / DK). Regin Fuhlendorf (Banjo / DK). Kasper Tagel (Bass / DK). Morten Ærø (Drums / DK). Six City Stompers er måske det mest succesfulde unge jazzband i Skandinavien. Sekstetten blev skabt på baggrund af en fælles kærlighed for Louis Armstrong, og deres bidrag til den traditionelle jazz-scene føles som en opfriskende sommerbrise. Six City Stompers excellerer inden for den traditionelle New Orleans jazz, og den energi og følelse, der skabes, trækker øjeblikkeligt lytteren tilbage til de tidlige 1920'ere, hvor navne som King Oliver, Louis Armstrong og Sidney Bechet regerede på klubberne. Denne aften er det arvetagerne, som er i fokus, og gløden og glæden fra dette ensemble er nem at høre. Six City Stompers spiller med entusiasme og spiller både fra kataloget med gode gamle evergreens samt egne originaler. Vi kunne ikke forestille os en bedre måde at starte Copenhagen Jazz Festival på
6 Jul
Fredag

Snorre Kirk "Nordic Quartet".

14.30, Jazzcup, København K
Jan Harbeck (ts), Tobias Wiklund (co), Magnus Hjorth (p), Lasse Mørck (b), Snorre Kirk (dr).
6 Jul
Fredag

Paul Banks // Thor Backhausen // Kristian Jørgensen //CPH Jazz.

15.00, KB18, København V
6 Jul
Fredag

Selene Munoz m. trio.

17.00, Gjethuset, Frederiksværk
Ved denne lejlighed optræder hun med en trio af usædvanlig musikalsk sammensætning - tre fremtrædende musikere, der hver især har glimrende karrierer indenfor såvel den mere traditionelle klassiske musik og den eksperimentelle og mere rytmiske musik.
6 Jul
Fredag

Tivoli-Gardens Gallashow 2018.

17.00, Tivolis Koncertsal, København V
6 Jul
Fredag

Thomas Franck Quartet.

19.00, Jazzcup, København K
Thomas Franck (ts), Larry Koonse (g), Thomas Fonnesbæk (b), Morten Lund (dr).
6 Jul
Fredag

2 x Duo : Nulle & Jakob Munck vs Gustav Ljunggren & Emil de Waal.

19.30, KB18, København V
6 Jul
Fredag

Brad Mehldau Trio.

20.00, Koncerthuset DR, København S
Den amerikanske stjernepianist Brad Mehldau bliver ved med at overraske og udfordre trioformatet i koncertsale verden over - også i København, hvor han har er åbningsnavn på Copenhagen Jazz Festival 2018. Efter i de seneste to årtier at have markeret sig som en pianist med ubestridelige evner har Brad Mehldau (f. 1970) nægtet at tilpasse sig nogen jazztraditioner og har i stedet absorberet elementer fra kunstnere som Radiohead, Paul Simon, Steve Reich og Philip Glass og samtidig formået at demonstrere en betagende originalitet.

Brad Mehldau brød igennem som en del af Joshua Redmans gruppe i starten af 90'erne og har siden indspillet med moderne jazz-notabiliteter som Lee Konitz, Charlie Haden, Paul Motian, Pat Metheny og som sideman for Michael Brecker, Wayne Shorter, John Scofield og Charles Lloyd. Både som improvisator i soloformat, med trioen og i enhver musikalsk sammenhæng dækker Mehldaus optrædener en bred vifte af udtryk, der har betydet, at han otte gange er blevet kåret til "Jazz Pianist of the Year" i Downbeat, har været nomineret til flere Grammyer, og at hans musik er brugt i en lang række film, bl.a. "Eyes Wide Shut" og "Million Dollar Hotel".

Den 6. juli kommer Brad Mehldau Trio til DR Koncerthuset og omdanner Koncertsalen til en forvokset jazzklub i anledning af Copenhagen Jazz Festival 2018. Selvom trioformatet er yderst velkendt i jazzkredse, så kan man forvente en stor musikalsk oplevelse fra den geniale pianist, der tager jazzen med til ukendte destinationer
6 Jul
Fredag

Martin Wind Quartet.

20.00, Jazzhus Montmartre, København K
Datoer: 06.07.2018. og 07.07.2018. Unummererede stå- og siddepladser. Martin Wind (Bass / DE). Scott Robinson (Tenor Sax / US). Bill Cunliffe (Piano / US). Joe La Barbera (Drums / US). Efter at have etableret sig som sideman og underviser i det meste af hans første årti i New York, er Martin Wind stolt af at præsentere sin kvartet med talenterne Scott Robinson, Bill Cunliffe og Joe La Barbera. ". en lækker godbid", ". en perfekt kombination af et svingende ensemble og fremragende orkestrering." Og ligefrem "absurd smukt" er nogle af ordene knyttet til kvartetten. Martin Wind Quartet spiller originaler, der delvist skyldes kapelmesterens studier med Kenny Werner, Mike Holober og Jim McNeely. Bandets repertoire omfatter også klassikere som Duke Ellington's "Come Sunday", Billy Strayhorns "Isfahan" og Thelonious Monks "Bright Mississippi". Bandets motto har altid været "anything goes" - så vi kan med sikkerhed forvente alt fra Martin Wind Quartet på Jazzhus Montmartre. After establishing himself as a sideman and educator for most of his first decade in New York Martin Wind is proud to present his working band featuring the talents of Scott Robinson, Bill Cunliffe and Joe La Barbera. "a sumptuous treat", "a seamless combination of swinging ensemble and lush orchestration work." And downright "disgustingly beautiful" are some of the words tied to the Quartet. Martin Wind Quartet plays originals that partly result from the leader's studies with Kenny Werner, Mike Holober and Jim McNeely. The band's repertoire also includes classics such as Duke Ellington's "Come Sunday", Billy Strayhorn's "Isfahan", and Thelonious Monk's "Bright Mississippi". The band's motto has always been "anything goes" - so it's safe to say that we can expect everything from Martin Wind Quartet at Jazzhus Montmartre. Copenhagen Jazz Festival 2018. Arr: Jazzhus Montmartre Book dinner and table at
6 Jul
Fredag

Humørekspressen - Afterparty på Skråen.

22.30, Skråen i Nordkraft, Aalborg
Humørekspressen spiller til AFTERPARTY på Skråen fredag d. 6. juli kl.22.30 - lige efter Fredagsfest i Karolinelund! Når Queen Machine har spillet til Fredagsfest i Karolinelund, fortsætter festen naturligvis til AFTERPARTY på Skråen, hvor du denne aften kan feste med Humørekspressen fra kl.22.30!

Forestil dig lyden af Jukeboks, brunt bodega, skummende øl, livets glæder og sorger fortolket af en håndfuld af Danmarks dygtigste musikere og sangskrivere, så har du en ide om hvad Humørekspressen er.

Humørekspressen består af fire medlemmer: Frandsen (aka Pharfar), Krølstrup (aka Klumben), Strejferen (aka Chapper) og Peber (aka. Peter Lützen fra Panamah) der er dedikeret til humør musik inspireret af traditionerne fra guldalderen i Dansk Toppen fra 70'erne.

Musikken kredser om positive emner som venner, fest og kærlighed men også hårde tider som skilsmisse og ensomhed, for humør kan jo både være godt og dårligt. De fire medlemmer har alle en imponerende baggrund indenfor musik og underholdning, med platinsælgende hits , prestigefyldte priser og utallige sceneoptrædener. Sammen har de en hjertevarm forkærlighed og respekt for dansktop, man mærker ved første akkord.

Vi ses til AFTERPARTY på Skråen!

PRAKTISK INFORMATION
  • AFTERPARTY foregår på Skråen (Kjellerups Torv 5, 9000 Aalborg).
  • Der er fri entré for alle gæster, der har været til Fredagsfest i Karolinelund inden og stadig bærer armbåndet derfra.
  • For gæster der ikke har været til Fredagsfest lige forinden, kan billetter købes i Skråens indgang fra kl.22.00.
  • Billetpris: 50 kr.
  • Indgangen åbner kl. 22.00, og koncerten starter kl. 22.30.
7 Jul
Lørdag

The Danish Jazz Quartet.

14.30, Jazzcup, København K
Leif Juul Jørgensen (cl), Søren Kristiansen (p), Thomas Oversen (b), Alex Riel (dr).
7 Jul
Lørdag

Tivoli-Gardens Gallashow 2018.

17.00, Tivolis Koncertsal, København V
7 Jul
Lørdag

Horse Orchestra @KB18 - Copenhagen Jazz Festival 2018.

19.00, KB18, København V
7 Jul
Lørdag

Claus Waidtløw Quartet.

19.00, Jazzcup, København K
Claus Waidtløw (s), Jacob Christoffersen (p), Jesper Bodilsen (b), Morten Lund (dr).
7 Jul
Lørdag

Martin Wind Quartet.

20.00, Jazzhus Montmartre, København K
Datoer: 06.07.2018. og 07.07.2018. Unummererede stå- og siddepladser. Martin Wind (Bass / DE). Scott Robinson (Tenor Sax / US). Bill Cunliffe (Piano / US). Joe La Barbera (Drums / US). Efter at have etableret sig som sideman og underviser i det meste af hans første årti i New York, er Martin Wind stolt af at præsentere sin kvartet med talenterne Scott Robinson, Bill Cunliffe og Joe La Barbera. ". en lækker godbid", ". en perfekt kombination af et svingende ensemble og fremragende orkestrering." Og ligefrem "absurd smukt" er nogle af ordene knyttet til kvartetten. Martin Wind Quartet spiller originaler, der delvist skyldes kapelmesterens studier med Kenny Werner, Mike Holober og Jim McNeely. Bandets repertoire omfatter også klassikere som Duke Ellington's "Come Sunday", Billy Strayhorns "Isfahan" og Thelonious Monks "Bright Mississippi". Bandets motto har altid været "anything goes" - så vi kan med sikkerhed forvente alt fra Martin Wind Quartet på Jazzhus Montmartre. After establishing himself as a sideman and educator for most of his first decade in New York Martin Wind is proud to present his working band featuring the talents of Scott Robinson, Bill Cunliffe and Joe La Barbera. "a sumptuous treat", "a seamless combination of swinging ensemble and lush orchestration work." And downright "disgustingly beautiful" are some of the words tied to the Quartet. Martin Wind Quartet plays originals that partly result from the leader's studies with Kenny Werner, Mike Holober and Jim McNeely. The band's repertoire also includes classics such as Duke Ellington's "Come Sunday", Billy Strayhorn's "Isfahan", and Thelonious Monk's "Bright Mississippi". The band's motto has always been "anything goes" - so it's safe to say that we can expect everything from Martin Wind Quartet at Jazzhus Montmartre. Copenhagen Jazz Festival 2018. Arr: Jazzhus Montmartre Book dinner and table at